Vann forandrer alt

19 October 2014

”Vann forandrer alt” er appellen bak årets TV-aksjon, og er det noe vi lærte under vårt besøk til Chikwawe i Malawi er det akkurat hvor mye dette stemmer i praksis.

les mer

Jenter på dagsorden

11 October 2014

I dag er det den internasjonale jentedagen og vi har dannet oss noen tanker jenters rettigheter.

les mer

Malawifriendsarrangement i vakre Volda

02 May 2013

For ca en måned siden fikk jeg et nytt spennende brev fra Malawi, der landsbybefolkningen beskriver sine drømmer, håp og ønsker for fremtiden. En av de største ønskene de har de har er å bore etter vann og få egen brønn. Nå må kvinnene i landsbyen gå flere kilometer for å få tak i vann, dårlig vann. En brønn i landsbyen med rent vann er med på å sikre helse og liv for alle disse familiene. Dette er nå hovedprosjektet i Malawifriends.

les mer

Healthy and happy

29 October 2012

Det er nå sju måneder siden jeg var sammen med de herlige menneskene i Malawi, men jeg har fortsatt minnene og menneskene med meg hver eneste dag. Jeg tenker på dem, drømmer om dem, savner dem og lengter etter å dra tilbake. Jeg jobber hele tiden med prosjektet og vil fortsette å samle inn penger til landsbyen.

les mer

Mange inntrykk og opplevelser

18 April 2012

Jeg har nå vert hjemme i over en uke, men jeg føler at en del av meg fortsatt er i Afrika. Jeg har blitt helt forelska i det kontinentet og bare gleder meg til jeg kan dra tilbake. De siste dagene hadde vi i Cape Town som er en utrolig vakker by. Før vi dro hjem til Norge tok jeg og min kjære far en båttur for å se på solnedgangen. Da sola smelta ned i havet og det ble spilt afrikansk musikk i bakgrunnen klarte jeg ikke å holde tårene tilbake. Så mange følelser tanker og inntrykk. Jeg tenker på bestefar, på at han ser meg og er stolt av meg. På pappa, som har vert verdens beste reisefølge, på alt jeg har opplevd og hvor kult det er at malawifriends.com har fått til så mye.

les mer

Under en uke til avreise

23 March 2012

Nå har endelig armbåndene kommet og resultatet er over all forventning! Jeg er veldig fornøyd og håper de faller i smak hos flere. Armbåndene kan kjøpes av meg personlig eller gjennom nettbutikken her på nettsiden. Vis din støtte til prosjektet ved å kjøpe et armbånd!

les mer